Stylisch in 6 stappen

Het is moeilijk om echt je eigen kledingstijl te krijgen. Toch is het iets, wat volgens mij heel veel meisjes graag willen. Daarom heb ik hier een paar tips zodat ook jij een eigen stijl kunt krijgen.

Tip 1

Op de website van fashiolista kun je een eigen account aanmaken, en gemakkelijk alle kledingstukken die jij leuk vindt loven. Je kunt andere fashionista’s volgen, en zij kunnen ook jou volgen. Ook kun je een hartje (net zo als bij weheartit) in je werkbalk installeren, zodat je gemakkelijk leuke kledingstukken van andere websites kunt toevoegen.

Tip 2:

Koop mode bladen! Hierin kun je zat mode inspiratie vinden! Maar ga niet als een kip zonder kop outfits kopiëren. Zie de bladen als inspiratie, maar doe altijd nog iets extra’s bij je outfit waardoor het echt ‘jij’ wordt.

Tip 3:

Maak een eigen styleboek. Vraag van heel veel winkels catalogussen aan, en als ze binnen zijn is het knippen geblazen. Alle kledingstukken die jij leuk vindt knip je uit en plak je in een schriftje. Zo krijg je gemakkelijk een goede indruk van wat nou echt jou stijl is. En o ja, knip alleen de dingen uit de je ook echt leuk vindt!

Tip 4

Maak een moodboard! Het enige wat je nodig hebt is een groot stuk papier, prikbord of iets dergelijks, en heel erg veel leuke plaatjes, stoffen, foto’s en ga zo maar door. Plak alles wat je maar leuk vind op je bord, en klaar is je moodboard!

Tip 5:

Speur het internet af op zoek naar leuke modeblogs! De meisjes van deze blogs hebben meestal de leukste en bijzonderste outfits aan. Maar ook hier geld weer: niet zomaar outfits gaan kopiëren! Voeg er altijd iets van jezelf aan toe.

Tip 6:

En dan de laatse, maar ik denk wel de aller belangrijkste tip: Kijk om je heen! Kijk voortaan als je door de stad loopt is naar alle mensen die om je heen lopen. Vaak kan je daar ook al heel veel inspiratie uit halen!

Liefs, Maartje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: