Kleding crisis

Geen enkele kledingkast is onuitputtelijk, er komt altijd wel een moment waarbij je voor je kast staat en denkt: ‘Wat moet ik in godsnaam aantrekken?!’ Tenminste, dat dacht ik altijd… Maar voor dit soort momenten zijn een paar gemakkelijke en vooral heel erg leuke oplossingen.

Kleding ruilen

Dit vind ik zelf de aller leukste! Trommel al je vriendinnen bij elkaar en organiseer een kledingruildag! Je kan het op twee manieren doen. Manier één is dat iedereen kleding meeneemt die je niet meer past, of niet leuk meer vind (in ieder geval kleding die je niet meer terug hoeft). Er is dan vast wel iemand die dat kleding stuk wel past, of wel mooi vindt. Je ruilt het kledingstuk dan ook echt voor altijd. Manier twee is dat iedereen gewoon zomaar wat kleren meeneemt, maar dat je afspreek dat je ze na een paar weken wel gewoon weer terug krijgt. Verspreid de kledingstukken over de grond, en… Ruilen maar!!!

Kleding advies

En nee, hier bedoel ik geen professioneel kleding advies mee (al is dat ook een goed idee, maar moet je wel een lekkere volle portemonnee hebben) maar kledingadvies van je vriendinnen. Je trekt waarschijnlijk altijd de zelfde setjes aan, maar je zult zien dat je vriendinnen hele leuke versassende combinaties kunnen maken! Ook hier verzamel je al je vriendinnen bij elkaar, en neemt iedereen een hele berg kleren mee. Dan wissel je van kledingbergen, en is het combineren geblazen! Maak zoveel mogelijk leuke setjes, en keer daarna weer terug naar je eigen kleding. Zul je zien dat er een paar hele leuke setjes uitgerold zijn!

Plannen

In het weekend heb je zat tijd om is uitgebreid in je kledingkast te wroeten. Pas net zolang tot je zeven nieuwe leuke setjes hebt gevonden, en schrijf die op. Zo hoef je als je doordeweeks opstaat alleen maar een blik te werpen op je kledingplanning, en je weet wat je aan moet!

Foto´s, foto´s en nog is foto´s!

Maak in de tijd dat je niet in je kledingcrisis periode zit elke dag een foto van wat je aan hebt. Zet ze in een apart mapje in je telefoon, en voila! Een prachtig overzicht van al je leuke outfits!

Succes met het overleven van je kledingcrisis!

Liefs, Maartje

Advertenties

4 gedachten over “Kleding crisis

  1. Leuk artikel. Vrijdag (16 maart) was ik mijn kleding gwn zo beu. Daarom ben ik sinds gisteren begonnen met kleding anders te dragen. I

    • Ik wilde nog zeggen; leuk dat je het ook even vermeld dat je vriendinnen eens kledingcombinatie’s voor jou kunnen maken. Lijkt mer ook een leuke bezigheid dus dankje voor die tip :)

  2. Pingback: Super snelle styling « crazystupidfashionlove

  3. Pingback: Vriendinnendagje « crazystupidfashionlove

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: