Het mag: LACH

Je kent het wel. Wanneer je een film kijkt zijn de acteurs en actrices altijd perfect. Ook wanneer je eens door tijdschriften bladert, straalt de perfectie er van af. Of bij youtube, wanneer je een liedje luisterd is het ook altijd wel weer raak.

Celebrity’s puilen meestal uit van de perfectie. Leuke kleding, mooi haar, egaal huidje én een beeldschone glimlach.
Die glimlach doet het hem. Lach je leuk op een foto, dan is het plaatje meteen al 70% procent leuk.

Hoe ga je dit nou aanpakken? Bleek je tanden! Dit gaat vast bakken met geld kosten, denk je dan. En dat klopt. Een professionele tanbleek behandeling gaat je zo 50 tot 300 euro kosten. Dan moet je ook nog opletten met uitzoeken bij wie je dat wilt laten doen en nog meer van dat gedoe.

HET KAN MAKKELIJKER.

Ik heb hier een paar tips voor jullie over: ‘hoe krijg ik wittere tanden’.

1. Poets je tanden met een extra white tandpasta. Neem bijvoorbeeld de nieuwste van OralB. Dit tubetje is nog onder de 4 euro, en werkt extreem goed.Te koop bij iedere drogist. Zelf kreeg ik hier een keer een monstertje van en heb dit anderhalve week gebruikt. Eerst geloofde ik niets van die bullshit, met het maakt je tanden echt bleker enzo. Maar het heeft écht geholpen. Ik zie duidelijk verschil in witheid! Een aanrader dus.

2. Poets je tanden meerdere keren per dag. Het liefst ’s ochtends, want dan kun je alle bacteriën die zich in de nacht in je mond hebben gevestigd doden, en ’s avonds.

3. Eet/drink zo min mogelijk van de etenswaren die je tanden een ander kleur geven, zoals citroensap, zwarte thee en rode wijn. Wil je dit toch nog drinken, doe dat dan met een rietje zodat het je tanden niet raakt.

4. Rook niet. Dit tast je gebit aan, en maakt het slechter.

5. Vraag aan de tandarts of ze de mini versie van de hoge drukspuit op je tanden willen zetten. Dit hebben ze alleen bij de tandarts en de ortho, en werkt!

Dus, vergeet niet te lachen. Het mag!

Liefs,
Jade

Advertenties

Een gedachte over “Het mag: LACH

  1. Ze moeten eigenlijk een soort van plastic kapje voor je gebit uitvinden. Net zoiets als die neptanden (Dracula) maar dan veel dunner en subtieler.

    Dan kan je zo ook leuk in diverse kleuren doen en kan je leuk combineren met je oorbellen, lipstick of bril … of met je sokken natuurlijk …

    Tot die tijd … poetsen als een dolle … ;-) …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: