Super snelle styling

Je kent het wel, het is een doordeweekse ochtend, en eigenlijk moet je allang je bedje uit, maar wat lig je toch lekker! Vijf minuutjes langer dan, zeg je in je hoofd. Maar zonder dat je het doorhebt worden die vijf minuutjes er tien, en die tien een halfuur. En ja, dan heb je haast! Snel smeer je wat make-up op je gezicht, grabbel je wat kleren bij elkaar en haal je een borstel door je haren. Maar aangekomen op school kan je wel huilen, je mascara zit zowat over je hele gezicht, de kleren die je aanhebt zijn klaar voor de vuilnisbak en je haar lijkt net een vogelnestje. Tijd voor hulp dus. Hier wat handige filmpjes en tips, zodat je vanaf nu lekker wat langer in je bedje kunt blijven liggen, zonder er die dag als een monster uit te zien.

Kijk voor een snelle, maar mooi verzorgde make-up is naar dit youtubefilmpje. In minder dan 2 minuten heb je dan perfecte make-up. En als je het nog sneller wilt kun je natuurlijk ook het gedeelte van foundation, en poederen overslaan.

Het meisje in dit filmpje laat 10 leuke maar hele snelle manieren zien hoe je je haar kan doen.

Nu zit je natuurlijk nog met nog een groot probleem… Wat moet je aan?! Gelukkig heb ik daar een paar dagen geleden al een bericht over geschreven. Klik hier!

Nou, hopelijk heb je wat aan deze tips. En veel succes met op tijd komen!

Liefs, Maartje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: