Horoscoop april

Het begin van de maand, een moment waarop veel meisjes gelijk opzoek gaan naar hun horoscopen over de komende maand. Om de horoscopen ligt een soort magische deken heen, die niemand echt lijkt te begrijpen. Het is gewoon een leuke voorspelling, maar het echt geloven? Ik weet het zelf ook nog niet zo goed, toch zijn er mensen die er zelfs hun studie van maken.  De ‘gewone’ horoscoop wordt bepaald door de positie van de zon en de planeten op het moment dat je geboren bent. En behalve de sterrenbeelden die wij gewend zijn, zijn er ook nog chinese sterrenbeelden. Al denk ik niet dat de schrijvers van de horoscopen in de tijdschriften ook echt verstand hebben van horoscopen, toch vind ik het leuk om de voorspellingen te lezen. En nou is het ook zo, dat alle

Waterman 21 januari – 19 februari

Eigenschappen: vriendelijk, eerlijk, origineel, onafhankelijk, dwars

Voorspelling: Deze maand zal voor jou vol met verrassingen zitten. Dus houd je ogen en oren goed open en sta open voor veranderingen. Ook zal je nieuws te horen krijgen, die je hele wereld op z’n kop zal zetten.

Vissen 20 februari – 20 maart

Eigenschappen: fantasierijk, gevoelig, aardig, intuïtief,  geheimzinnig

Voorspelling:Je hebt het net een hele drukke periode achter de rug. Doe het dus maar even rustig aan en wees een beetje lief voor jezelf. Het kan zijn dat je vriendin deze maand niet altijd even aardig tegen je zijn, maar onthoud dat zij het misschien ook wel moeilijk kunnen hebben.

Ram 21 maart – 20 april

Eigenschappen: avontuurlijk, energiek, moedig, zelfverzekerd, opvliegend

Voorspelling: Je bekijkt alles deze maand door een roze bril. Alles lijkt mooi en leuk. Fijn dat je zo vrolijk bent, maar denk eraan dat andere je misschien aan je vrolijkheid gaan irriteren.

Stier 21 april – 20 mei

Eigenschappen: geduldig, betrouwbaar, liefdevol, vastberaden, jaloers

Voorspelling: Deze maand kan bij jou twee totaal verschillende kanten uitgaan. Overwin je die ene grote angst of durf je de knoop door te hakken? Dan zal de maand rustig en voorspoedig voorlopen, maar doe je dat niet? Dan zijn er nog heel wat extra obstakels die je zult moeten overleven…

Tweelingen 21 mei – 21 juni

Eigenschappen: veranderlijk, openhartig, levendig, intellectueel, sluw

Voorspelling: Je hebt de laatste tijd behoorlijk wat tegenslagen gehad. Maar wees niet bang, deze maand zal het allemaal een stuk beter gaan. Besteed je tijd met het oplossen van je oude problemen en met tot rust komen.

Kreeft 22 juni – 22 juli

Eigenschappen: liefdevol, emotioneel, beschermend, voorzichtig, humeurig

Voorspelling: Je raakt deze maand een beetje in een dal. Je bent somber en humeurig en hebt geen zin om ergens moeite voor te doen. Probeer toch jezelf er weer boven op te krijgen, want er staan een paar mooie dingen te gebeuren.

Leeuw 23 juli – 23 augustus

Eigenschappen: gul, warmhartig, creatief, enthousiast, bazig

Voorspelling: Wees de komende tijd extra lief voor de mensen om wie je geeft. Maak geen ruzie als iets niet gaat zoals je wilt, maar blijf aardig. Je zult het misschien niet meteen merken, maar later zul je daar veel profijt van hebben.

Maagd 24 augustus – 23 september

Eigenschappen: Verlegen, bescheiden, nauwkeurig, ijverig, kritisch

Voorspelling: Deze maand zal voor jou vol met liefde zitten. Misschien een oude vriend of een nieuwe liefde? De liefde zal uit onverwachte hoek komen, dus schrik niet van verrassingen.

Weegschaal 24 september – 23 oktober

Eigenschappen: Sociaal, charmant, romantisch, vredelievend, besluiteloos

Voorspelling: Er is goed en er is slecht nieuws. Het goede nieuws is dat je deze maand veel nieuwe vrienden zult maken. Het slecht nieuws is dat je deze maand heel erg veel oude vriendin zult verliezen. De vraag is: Wie vind je belangrijker?

Schorpioen 24 oktober – 22 november

Eigenschappen: Wilskrachtig, emotioneel, gepassioneerd, charismatisch

Voorspelling: Je zal je wilskracht en doorzettingsvermogen deze maand heel hard nodig hebben, want de dingen die je zo graag wilt gaan niet allemaal zoals je gehoopt had. Maar blijf er voor gaan, want zodra je opgeeft zal alles waar je zo hard voor hebt gewerkt in duigen vallen.

Boogschutter 23 november – 21 december

Eigenschappen: optimistisch, vrij, eerlijk, filosofisch, onverantwoordelijk

Voorspelling: Jij voelt je deze maand heerlijk ontspannen. Alles gaat z’n gangetje en zoals jij het wilt. Pas op dat je wel met beide benen op de grond blijft staan en niet te veel in je droomwereldje wegzinkt, want anders zouden dingen nog wel is niet zo goed af kunnen lopen.

Steenbok 22 december – 21 januari

Eigenschappen: praktisch, verstandig, ambitieus, voorzichtig, vrekkerig

Voorspelling: Je gaat in deze maand een paar grote ruzies tegemoet. Daardoor zal je je misschien beetje somber en ongeaccepteerd voelen, maar de ruzies zullen je relaties versterken. Wees niet bang, en ontloop de ruzies niet.

Ben benieuwd of ze uit zullen komen…

Liefs, Maartje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: