I need money

spaarvarken kapot slaan

Die dagen waarop je op je bankrekening kijkt, en je een saldo onder de 5 euro aantreft, wil je liever vermijden. De oplossing: iets bijverdienen.

Hoe kan je dat nou doen?

1. Zoek een baantje, bijvoorbeeld in een restaurant, ijssalon, kledingwinkel of de supermarkt

2. Vraag aan je buren/buurtbewoners of ze nog klusjes voor je hebben die je kunt doen voor geld.

Heb je hier nou helemaal geen zin in, en wil je er liever makkelijker van af komen? Dan kan het ook de easy way! Ik zal je een paar gouden tips geven hoe je gemakkelijk geld kunt verdienen.

Marktplaats
Zoek allemaal oude spulletjes bij elkaar die je niet meer hoeft, maak er een foto van, en zet het op marktplaats. Je zult misschien denken dat dit niet werkt, maar dat doet het maar al te goed. (zie het bericht: tweedehands shoppen)

Oppassen
Hou je van kinderen en van tv kijken? Dan is dit de perfecte oplossing voor jou. Dit baantje is erg gemakkelijk. De enige vaardigheden die je moet hebben, is lief zijn tegen kinderen en meer niet. Wanneer je de kinderen naar bed hebt gebracht, kun je tv kijken, of anders je huiswerk doen. Dit kun je doen door bij kennissen te vragen of zij jonge kinderen hebben, en zij hulp willen. Ook kun je briefjes ophangen in de supermarkt, of bij je (oude) basisschool.

Bankoverval
Dit is een voor de hand liggende. Hoe gaat dit in zijn werk? je loopt in je smooth criminal pak naar een bank, trekt je bivakmuts snel over je hoofd, en loopt naar binnen. Overvallen, geld pakken en klaar is kees! Het enige best grote nadeel is dat je voor een tijdje de cel in moet:) 30 jaar cel schat ik zo… Bij nader inzien toch niet zo’n goed idee dus!

Euroclix
Heb je een e-mail adres? Dan kan jij dit ‘baantje’ doen. Het is de bedoeling dat je je inschrijft bij www.euroclix.nl. Nu krijg je heel veel mailtjes binnen van euroclix. Als je een mailtje hebt ontvangen, scroll je naar onder en klik je op de groene knop waar staat: “Klik voor clix”. Als je dit doet krijg je 1 clix per keer, en 1 clix staat voor 1 eurocent. Als je er 1000 hebt, kun je dat inwisselen op de site voor €10,-. Dit bedrag wordt dan op je rekening gestort. Dat noem ik nou eens makkelijk verdienen. Er is wel een nadeel aan: Het duurt verschrikkelijk lang totdat je bij de 1000 clix bent. (je mag ook pas je geld innen vanaf 1000 clix). Ik ben nu al een paar maanden bezig, volgens mij 4, en ik heb nu 491 clix.


Ik hoop dat je wat aan deze tip hebt, en je bankrekening weer lekker gevuld raakt!

Liefs,
Jade

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: