Vriendinnendagje

Lang je vriendinnen niet meer gezien, of gewoon zin in een dagje met veel lol? Organiseer een vriendinnendagje! Trommel al je liefste vriendinnen bij elkaar en een je gegarandeerd een leuke dag. En wat je dan allemaal moet doen? Hier een paar leuke ideetjes (een hele groep vriendinnen is trouwens niet eens nodig, het kan ook gewoon met z’n tweetjes hoor…)

Fotoshoot! Zoek mooie plaatjes uit modetijdschriften en gebruik die foto’s als inspiratiebron. Laat iedereen een paar leuke setjes kleren nemen en zoek een mooie plek om foto’s te maken (bijvoorbeeld bij het strand of in het bos). En nog 1 tip: verwijder de mislukte foto’s niet! Die kunnen juist heel leuk zijn om later terug te kijken!

Nog een leuk idee is een beautydagje. Lekker scrubben en maskertjes opdoen (kijk voor recepten hier). Maak als je helemaal lekker schoon bent elkaar mooi op, en daarna? Misschien een fotoshoot zoals hierboven staat?

Is het lekker weer? Ga naar het pretpark of het zwembad. Dat is altijd leuk!

Laat iedereen wat lekkers meenemen en organiseer een picknick! Het enige wat je nodig hebt is een kleed, veel heel veel eten, een grote mand en.. oja, lekker weer…

Misschien is het een beetje te voor de hand liggend, maar ik vind het het allerleukste om te doen: WINKELEN! Nou, en ik heb zo’n gevoel dat ik niet uit hoef te leggen hoe je dat doet…

Verzamel je leukste kookboeken, en stel samen een lekker menu samen! Op naar de supermarkt en dan lekker samen koken! Dek de tafel mooi en zet een leuk achtergrond muziekje op. Net als in een restaurant, maar dan goedkoper!

Hou een kleedingruilmiddag! Over hoe dat gaat, en nog meer leuke ideeën kijk je even in dit oudere bericht op ons blog.

Moe al die dingen die je gedaan hebt? Hou een film/serie marathon! Kijk non-stop aflevering van jullie favoriet serie of werk een hele stapel dvd’s weg. Een flinke bak popcorn of chips erbij en klaar!

Nou, nog veel plezier!

Liefs, Maartje

Advertenties

Een gedachte over “Vriendinnendagje

  1. Heerlijk om te doen vind ik altijd. Vooral als je ze al een hele tijd niet meer gezien hebt. Wel jammer dat niet al mijn vriendinnen zo goed met elkaar kunnen opschieten dus voor mij zal het eerder allemaal appart zijn, maar dat is ook gezellig haha :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: