Mini fashionista’s

Ze zijn jong, bekend maar hebben vooral een ongelooflijk goed gevoel voor mode. Zie hier: de fashionista’s van de toekomst!

Cloe Moretz

Ze is nog maar 15, en nu al 7 jaar in het vak. Deze fashionista brak door met de populaire film Kick Ass, waarin ze een kleine superheldin speelde. Daarvoor speelde ze ook al kleinere roleltjes in series en films. Behalve haar acteertalent is ook haar talent voor mode niet onopgemerkt gebleven. De laatste tijd zie je haar steeds vaker voorbij komen in de meest mooie outfits. Ik verzeker je dat we nog veel van haar zullen gaan horen en vooral zien!

Elle Fanning

Deze dame is nog maar net 14 en heeft al heel wat grote films op haar naam staan. Je kent haar waarschijnlijk vooral als het jongere zusje van Dakota Fanning, maar ze is inmiddels al heel wat meer dan `het zusje van´. Ze heeft vooral een bijzondere eigenzinnige stijl. Haar grote zus geeft zelfs toe stijladvies aan haar te vragen!

Suri Crouse

Dit is een heel bijzonder geval. Dit meisje is nog maar 5 jaar oud, en al de grote inspiratiebron van vele fashionista’s. Haar ouders Kate en Tom Cruise beweren dat deze kleuter al haar outfits zelf stylet, wat een outfits moeten dat wel niet worden als ze 20 is?!

Lourdes Leon

Deze 15 jarige dochter van Madonna doet heel wat stof in de modewereld opwaaien! Deze jonge fashionista heeft zelfs al een eigen modelijn (samen met haar moeder dan). Haar outfits zijn behoorlijk rock, maar ja als je er van houdt…

Willow Smith

Ze is nog maar 11 jaar, maar volgens mij kent bijna iedereen haar wel. Of dat nou komt door haar liedjes (klik hier voor haar liedje whip my hair), haar beroemde vader Will Smith of haar nogal bijzondere kledingstijl, geen idee…

Tavi Gevison

Deze 15 jarige modeblogger begon toen ze 11 was met bloggen. Haar blog werd in een hele korte tijd heel erg bekend. En nu zit deze jonge fashionista front-row bij alle grote modeshows.  Klik hier om een kijkje te nemen op haar blog Style Rookie.

Wat vind jij van deze jonge fashionista’s?

Liefs, Maartje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: