Misser shopdagje, what to do?

Wanneer ik de meeste zin heb om te winkelen, zie ik niets leuks. Vandaag gebeurde dat weer. Ik had gepland om deo, armbanden, parfum en pennen te kopen. En geld op de bank storten stond ook op mn lijstje. Als ik nog wat leuke kleding zag, mocht ik dat natuurlijk ook meenemen. Raad nu eens wat ik daarvan gekocht/gedaan heb?  Juist ja, bijna niets. Het enige dat ik gedaan heb is geld op mn bank gestort en goh goh, wat is dát leuk! not.

Je loopt gewoon lekker door de stad, stapt regelmatig een winkel in, ziet geen leuke dingen of niet in je maat/te duur, en loopt de winkel weer uit zonder iets gekocht te hebben. Jakkes. 1 keertje maakt niet uit, maar als het dus de hele tijd gebeurt gaat het vervelend worden.

Wanneer je alle winkels hebt gehad, zakt de moed je keihard in de schoenen. Er is dan nog maar één winkel die altijd voor je klaarstaat. Een winkel waar ze je altijd gerust kunnen stellen. Een winkel die je overal kunt vinden. Een winkel die heeft wat je nodig hebt! De supermarkt!

Nadat er geen één leuke winkel meer over is, is dat je enige vriend. Stap de supermarkt in, en loop naar de afbakbroodjes. Koop als troost voor jezelf een zak afbakbroodjes, de zak die ik kocht was 39 cent voor 4 witte puntjes, en reken af.

Wanneer je dan lekker thuis komt, met een grafstemming omdat je niets hebt gekocht, loop je naar het aanrecht, snijd wat kaas en doe dat op een half afbakbroodje. Even wat kruiden er op, en 5 minuutjes in de oven. Voilà, je eigen franse troost hapje is gecreerd.

Wil je de grote tegenslag van geen leuke artikelen vinden op een ander manier verbergen? Dat kan.
Je kunt jezelf wanneer je thuis komt een beauty behandeling geven. Stomen, haar krullen, en natuurlijk: Nagels doen.

Ik heb een erg leuk ‘receptje’ gevonden, voor wat je met je nagels kunt doen. Ben je nog in de stad? Dan is het misschien handig om nog even langs de action te gaan en een tattoostickervel te halen.

benodigdheden:

  • witte nagellak
  • topcoat
  • tattoo stickervel, met een printje naar keuze

Gebruiksaanwijzing:

  • Lak je nagels helemaal met de witte nagellak en laat het drogen/
  • Knip uit je tattoo stickervel de leukste tattootjes op de juiste maat (zodat het op je nagels past).
  • Zorg er nu voor dat de tattoo op je nagel komt. Dit doe je op dezelfde manier als dat je een neptattoo op doet

Voilà,  je mooie nageltjes zijn al weer af!

Wedden dat je tegen de tijd dat je klaar bent met de broodjes en je nagels al lang weer je tegenslag van het winkelen vergeten bent?

Liefs,
Jade

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: