Q-day queen

Nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover… Als het aan mij ligt één van de leukste dagen van het hele jaar… Koninginnedag! En op zo’n leuke dag als dat moet je er natuurlijk fabulous bij lopen!

Heel belangrijk is natuurlijk: oranje kleding! Maar alsjeblieft niet te veel! Oranje is een erg overheersende kleur, dus een outfit helemaal van top tot teen oranje? hmm… niet echt aan te raden…Trek maar één oranje kledingstuk aan, dat is meer dan genoeg. Het mooiste om te combineren met oranje is wit maar zwart kan ook prima. Geen oranje kledingstukken in je kast? Dan zijn er een paar opties. De eerste is de simpelste: Koop er één. Ten tweede kan je een wit shirtje/broek/jurkje (waar je niet al te veel aan gehecht bent) verven met een potje textielverf. Je doet het kledingstuk samen met de oranje verf in de was, en klaar is kees je oranje kleding! Verder kan je ook nog kiezen voor de kleuren van de vlag: rood, wit, blauw. Doe bijvoorbeeld een rode sjaal om, een wit shirtje erbij en een blauwe broek. Nog leuker is het met wat oranje accessoires!

Ook erg belangrijk zijn natuurlijk je nagels! Typ bij google `Koninginnedag nagels´ en je krijgt oneindig veel voorbeelden. Al is het natuurlijk niet erg moeilijk om zelf te bedenken. Lak je nagles omstebeurten oranje, rood, wit, blauw en dan weer oranje. Of lak gewoon de hele vlag op één nagel.

Bij Koninginnedag zijn rare hoedjes en brillen natuurlijk ook altijd leuk, dus koop de action/zeeman/blokker leeg of struin de zolder af naar leuke accessoires!

Veel plezier nog met Koninginnedag!

Liefs, Maartje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: