Pimp your bike

Heb je een oude verrotte fiets, die stiekem vroeger nog wel mooi was? Dan zit er nog maar één ding op: geef je oude brik een make-over!

Hoe kun je je fiets nou écht weer leuk maken zoals vroeger?

De eerst mogelijkheid is om je fiets weer een beetje een leuke kleur te geven. Het maakt niet uit welke kleur, je moet gewoon doen wat je zelf leuk vindt. Verven met acrylverf is het handigst. Waterverf is niet zo praktisch, want dat gaat er af regenen. Ook een optie is om je fiets met spuitbussen een lekkerdere kleur te geven. Een spuitbus koop je bij de action voor volgens mij €1.99! TIP: een goude of een zilveren spuitbus is helemaal te gek. Je zult dat misschien niet denken, maar als je fiets dan af is, denk je daar toch echt anders over!

De volgende tip om je fiets weer als vanouds te maken, is: bloemetjes.
Je koopt een paar bloemenslingers, ook weer bij de action, en drappeerd ze netjes over  je pas geverfde fiets. Dit geeft een gezellig effect, en telkens wanneer je je fiets ziet, krijg je een leuk lente gevoel!

Nu komt de laatste tip, en zelf vind ik die de allerleukste. Hiervan zie je geen effect overdag, maar ’s avonds ben je (letterlijk) de ster van de avond! Koop een lichtsnoer. Ik weet niet zo goed waar de goedkoopste lichtsnoeren te koop zijn, maar je kunt het eens proberen bij de gamma, een tuinwinkel of natuurlijk weer bij de action. Nu wikkel je dat lichtsnoer over de fiets, en ’s avonds zet je dat lichtsnoer aan!
Let er op dat je een lichtsnoer koopt die op batterijen werkt, want anders heb je een mega lang verlengsnoer nodig. Werkelijk geweldig. Misschien ga ik dit ook wel even doen zo:)

Veel succes met deze grote make-over

Liefs,
Jade

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: