Eyecatchers

Tja, helaas is niet iedereen gezegend met van deze mooie kijkers. Maar… Lang leven make-up! Want met een paar trucjes kunnen zelfs de ogen van een trol veranderen in die van een prins. (let op: de plaatje die op deze pagina staan zijn gewoon als versiering en hebben niets te maken met de tips)

Bij kleine ogen is de wonder truc om een lichte kleur oogschaduw te gebruiken. Verder kan je nog een lijntje boven je ogen treken met eye-liner, die je het laatste stukje wat dikker maakt, waardoor je ogen groter lijken. Dan nog een lijntje op je waterlijn met wit oogpotlood, een klein beetje witte oogschaduw in je binnenste ooghoek en klaar ben je!

Bij diepliggende ogen is een lichte kleur oogschaduw op je ooglid ook erg aan te raden. Breng net onder je wenkbrauwen en highlighter aan, daardoor lijken je ogen meer naar voren te komen. Verder is het mooi als je aan de buitenste kant van je ooglid wat donkere oogschaduw aanbrengt, die je laat over lopen in de lichte oogschaduw. Gebruik liever geen Eye-liner.

Als je ogen een beetje uit lijken te puilen moet je een donkere oogschaduw gebruiken, begin aan de buitenkant en laat het langzaam vervagen. Maak boven je oog een lijntje met eye-liner en veeg deze een beetje uit. Een beetje highlighter onder je wenkbrauw en klaar!

Als je ogen dicht bij elkaar staan is het het mooiste om de oogschaduw alleen op de buitenste kant van je ooglid te doen en iets daarbuiten. Zorg er bij het mascara op doen voor dat je wimpers niet recht omhoog komen te staan maar naar de buitenkant.

Bij ogen die dicht bij elkaar liggen moet je proberen de nadruk te leggen op de binnenste kant van de ogen. Maak met eyeliner of oogpotlood een lijntje onder je ogen. Doe oogschaduw op, maar veeg die uit naar de binnenste kant van je wenkbrauw ( het klinkt misschien een beetje raar, maar als het goed is staat het wel mooi.) Ten slotte smeer je nog oogschaduw in een lichte kleur op je ooglid.

Liefs, Maartje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: