Look a like you

Ik heb altijd al willen weten of ik een dubbelganger heb ergens in de wereld, en ik durf te wedden dat jij daar ook benieuwd naar bent! Dé oplossing: www.ilooklikeyou.com!

Een werkelijke supersite, en ook nog eens erg handig! Zijn er uberhäubt wel mensen die op me lijken, heb ik een preciese dubbelganger, ben ik de enige op de wereld met zulke wenkbrouwen? Al deze vragen kunnen met een simpele 5 minuutjes beantwoord worden met beelmateriaal.

Dit zijn een paar voorbeelden van mensen die al op de site hebben gezeten. Er wordt een selectie gemaakt op wie zij jou het meest vinden lijken, en dan kun je zelf kiezen of dat een celebrity is of een ‘normaal persoon’.

Log in bij de site, upload of maak een foto, en vergelijken maar. Je kunt je fotos opslaan op je eigen account, en zelfs delen op facebook! Helaas kon ik geen geschikte foto van mezelf vinden die aan de eisen voldeed, en kon ik ook geen webcamfoto maken omdat mijn webcam liep te poepen, maar anders had ik hem graag met jullie gedeeld. Zelf ben ik ook erg enthousiast over deze site!

Het look a like systeem wordt wel een beetje gebaseerd op hoe je op de foto staat. lach je op de ene foto? Dan krijg je een hele andere match dan wanneer je met een serieuze blik kijkt. Je zult deze bijde poses eens uit moeten proberen, want je komt niet meer bij! Toen ik een ietwat aparte foto van mijzelf uploadde, gaf de machine aan dat ik op een man leek, én op een klein meisje van 4. Dit kan dus ook:)

Zeg nou zelf, dit is toch gewoon té leuk om te doen?
Dus waar wacht je nog op! Go find your dubbelganger!

Liefs,
Jade

Advertenties

Een gedachte over “Look a like you

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: