Weheartit foto’s

Weheartit kennen jullie waarschijnlijk allemaal. Een leuke site die boordevol staat met de mooiste foto’s. Je kan een eigen lijstje maken met je favorite foto’s door ze te hearten. Een leuk idee nodig voor als je niets te doen hebt? Ga weheartit foto’s maken!

Maar ja, de meeste mensen zijn niet zo ongelooflijk talentvol dat ze gelijk allemaal bijzondere en mooie ideeen hebben voor foto’s. Dus heb je inspiratie nodig. Ga opzoek in tijdschriften, modeblogs en op weheartit zelf naar leuke foto’s. Je kan ze precies na maken maar het leukste is natuurlijk om ze alleen als inspiratie te gebruiken, en het verder zelf te verzinnen.

Jade en ik hebben dit weekend ook weheartit foto’s gemaakt…

Heb je zelf ook foto’s gemaakt en wil je die op weheartit zetten? Helaas is dat nog best wel een gedoe. Eerst heb je een tumblr account nodig, op dat account voeg je de foto’s toe. Dan moet je de weheartit button downloaden, dat kan via de weheartit site. Ga nu naar je tumblr pagina en druk op de foto die je wilt toevoegen. Nu druk je op de button, en voila! Je kan de foto toevoegen! Als je graag wilt dat je foto vaak geheart wordt, is het slim om heel veel tags toe te voegen.

Liefs, Maartje

Advertenties

Een gedachte over “Weheartit foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: