Revenge

Misschien heb je het al wel gemerkt… Het is volkomen duidelijk… Hier bij crazystupidfashionlove leiden we aan een ernstige serie-verslaving. Alle afleveringen van je favoriete series al afgekeken? Hou je van spannende series, en series over het rijke leven? Dan moet je zeker Revenge kijken!

De serie gaat over Emily Thorne, die uit is op wraak (vandaar de naam revenge). Haar vader is toen zij nog maar een klein meisje was opgepakt voor een misdaad terwijl hij onschuldig was. Emily heeft haar hele jeugd in opvangcentra doorgebracht. Nu is ze terug, en erop uit om wraak te nemen op de mensen waardoor haar vader in de gevangenis heeft gezeten.

De serie is erg spannend, want je weet nooit wat voor plannen Emily nu weer zal hebben om haar vijanden het leven zuur te maken. Het wordt nog spannender, doordat ze dit alles heel geheim moet houden, en er natuurlijk altijd mensen zijn die er achter zouden kunnen komen…

Er is ook nog een bekend gezicht in deze serie! Het broertje van Serena, in Gossip Girl, heeft een grote rol. Het is wel even wennen, omdat hij in Gossip Girl homo is, en in deze serie helemaal hetro.

Helaas zitten er in deze serie niet 1001 knappe jongens. Maar eentje, maar die is dan ook behoorlijk knap. Het vriendje van Emily: Daniel Grayson. Alleen om hem zou ik de serie al gaan kijken!

Het eerste seizoen is nog maar net afgelopen in Amerika, en had erg veel lovende kritieken. Het schijnt zelfs dat er ook nog een seizoen 2 aan gaat komen!

Maar let op! Wil je de serie gaan kijken? Sla aflevering 0 (Revenge, from the beginning) dan over! Daarin wordt alles al verklapt, en is er niets spannends meer aan! Begin dus gewoon bij aflevering 1!

Nou, ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar snel de trailer! Je kan de serie hier kijken.

Veel kijkplezier!

Liefs, Maartje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: