Multi-talentjes

Dat ze goed kunnen acteren, ja dat wisten we al wel. Maar dat ze ook nog kunnen zingen? Steeds maar weer duiken er acteurs en actrices op die naast geweldig te kunnen acteren, ook nog is een gouden keeltje blijken te hebben.

Nou, laat ik als Blair fan maar beginnen met Leighton Meester. Naast haar rol als Blair in Gossip Girl, zingt ze ook nog! In 2009 kwam Leightons eerste single “Somebody to love” uit. Het nummer “Good girls go bad” stond zelfs op plek 19 in de top 40.

Verder hebben we natuurlijk nog Lucy Hale uit de populaire serie Pretty Little Liars. Ze tekende onlangs een platencontract bij Hollywood Records. Ze gaat nu liedjes opnemen en haar album zal in 2013 uitkomen. Maar dit is geen verrassing, in films als “A Cinderella Story” kon je Lucy al een keer eerder prachtig horen zingen.

Dakota fanning en Kirsten Stewart kon je samen horen zingen in de film “Runways”. Van Dakota wisten we al dat ze kon zingen, maar dat Kirsten dat ook kan is voor mij helemaal nieuw. Het liedje is wel een beetje, tja hoe zal ik het zeggen… bijzonder…

Zooey Deschanel ken je onder andere van de film “100 days of summer” (wat ik trouwens echt een aanrader vind!) en de serie “New Girl” (ook al een echte aanrader!) Behalve acteren en zingen is dit multi-talentje ook al model! Haar eigen bandje heet “She & Him”. En nog een leuk weetje: de teksten schrijft ze allemaal zelf!

En zo zijn er nog zo veel meer op te noemen! Als laatste neem ik Meryl Streep. Een bekende actrice, maar je hoort haar zingen in de film “Mama Mia”. En hoe! In sommige landen haalde ze hoge plekken in de hitlijsten met liedjes uit de film. Een goed filmpje vinden was heel lastig, dus nu eentje met spaanse ondertiteling haha.

Liefs, Maartje

Advertenties

Een gedachte over “Multi-talentjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: