Vriendinnenvakantie Texel

Pas geleden vertelde ik jullie dat ik op vakantie zou gaan/ was met Maartje en Annemijn naar Texel, en dat er een verslag zou volgen. Nou, hierbij dus het verslag!

De vakantie was erg leuk! We zijn niet extreem vaak naar het strand geweest, omdat het weer niet altijd mee zat. De zondag hebben we helaas wel de hele dag regen gehad, maar toen heb ik mijn haar geverfd samen met Annemijn. Hierover volgt nog een verslag.

We sliepen met z’n drieën in één tentje, wat erg aan de krappe kant was, omdat ik perongeluk de verkeerde tent mee had genomen:)

Omdat wij, meisjes van 15, (nog) niet zo enorm rijk zijn, konden we ons geen dure camping verloven en zijn we wezen kamperen op een boerencamping. Een erg nette camping hoor, dus je hoefde niet tussen de koeien te poepen. Wel hebben we veel nieuwe vrienden gemaakt, Lees: we hebben vele nieuwe opa en oma vrienden gemaakt. 

Wij wisten niet altijd even goed te koken omdat het vuur niet aan wilde of de gasfles op was, en daarom zijn we nog uiteten geweest en hebben we patatjes gehaald. De keer dat we echt serieus zelf kookte op het mini gasflesje, smaakte de macaroni naar beschimeld tentdoek, wat niet te eten was. Gelukkig hadden we veel koekjes gekocht en daarmee kwamen we de avond prima door!

We hebben het erg gezellig gehad en zouden het zo weer doen!

Liefs,
Jade

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: