Nieuwe seizoenen in de aantocht!

Misschien wist je het al, of misschien wist je het nog niet.. Maar op een hele boel leuke series komt een vervolg! Hier de details over de nieuwe seizoenen van Gossip Girl, New Girl en Revenge. (Heb je de series nog niet allemaal afgekeken, dan is het slimmer om dit bericht niet te lezen…)

Seizoen 6 Gossip Girl

Heel lang bleef er onduidelijkheid over: komt er nou wel een zesde seizoen, of stoppen ze er mee? Maar nu is het toch echt officieel! Er komt een seizoen 6! Het laatste seizoen van Gossip Girl beloofd een sensationeel en spannend seizoen te worden. Serena is net als in seizoen 1 spoorloos verdwenen, de liefde tussen Blair en Chuck is weer gecompliceerd als altijd, Dan heeft nog een boek geschreven, de spanning tussen Lily en Rufus loopt op, Georgina Sparks is er weer om er een zooitje van te maken, en de zoektocht naar de ware Gossip Girl gaat door….

De eerste aflevering van seizoen 6 zal 8 oktober in Amerika op tv te zien zijn, en iets later zal hij dus ook via internet te zien zijn.

Seizoen 2 New Girl

De verhaallijn vind ik bij New Girl nooit zo belangrijk, het gaat mij vooral om de grappen en de acteurs. De grappen zullen in het volgende seizoen net zo leuk blijven, en de Zooey en de andere acteurs zullen hun rollen net zo leuk blijven spelen.

Wanneer het tweede seizoen start it nog niet bekend…

Seizoen 2 Revenge

Als je de laatste aflevering van het eerste seizoen hebt gezien, weet je dat die behoorlijk heftig eindigde. Het verhaal heeft nu een geheel nieuwe draai. Seizoen 2 zal starten met een bruiloft, en een dode (seizoen 1 begon met een verlovingsfeest en ook een dode). Seizoen 2 zal op z’n minst net zo spannend zijn als seizoen 1… Dat beloofd wat…

De officiële datum is nog niet bekend, maar de eerste aflevering is waarschijnlijk ergens in september te zien…

Kijk je uit naar de nieuwe seizoenen?

Liefs, Maartje

Advertenties

2 gedachten over “Nieuwe seizoenen in de aantocht!

  1. Leuk! Ik keek eerst helemaal geen series, maar nu ben ik toch wel een beetje erg verslaafd aan Pretty Little Liars! Gossip Girl lijkt me trouwens ook heel leuk! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: