Kerstfilms

De kerst zit er al weer bijna aan te komen, en dat betekent natuurlijk ook de kerstvakantie! Éen van de leukste periodes in het jaar, door al die gezelligheid, sneeuw, cadeaus en natuurlijk de kerstfilms. Wat zijn nou echte kersttoppers? Ik vertel het jullie wel even!

Tumblr_mec6z8mkcn1qb4r9do1_500_large

We hebben natuurlijk alle kinderkerstfilms, maar die kennen jullie allemaal wel. Die ga ik dus even niet noemen, maar de andere!

The holiday
Deze film gaat over twee vrouwen die van huis wisselen. De ene woont in een klein schattig huisje, en de ander in een enorm huis. Ze vieren ook kerstmis in hun geruilde huizen. Met Cameron Diaz, en Kate Winslet.

Serendipity
Dit is echt een hele gezellige film. De film speelt zich af rond de kersttijd, dus dat geeft meteen een goede stemming! Hij gaat over een man en een vrouw die elkaar ontmoeten, maar elkaar pas weer nog een keer mogen zien, als het lot hun treft. Echt een hele feelgoodfilm. Een favoriet, dus ik zeg kijken!

 

The polar express
Het is een soort tekenfilm, maar lijkt net echt. Jullie kennen hem vast allemaal wel, maar hij blijft leuk! De film gaat over ene paar kinderen die met de polar express naar de kerstman worden gebracht. Schattig en gezellig.

 

Home alone, 1, 2, 3, 4
Dit zijn gewoon de ultieme kerstfilms, en waarschijnlijk heb je er sowieso wel 1 deel van gezien! De films gaan telkens over een jongetje dat alleen thuis wordt gelaten omdat zijn ouders even weggaan. Dan komen er boeven, en hij gaat allemaal vallen zetten. Persoonlijk vind ik deel 3 het leukst, want dat kindje is zo ongelofelijk schattig! De trailer van deel 3 dus! De film lijkt niet van hoge kwaliteit te zijn op de trailer, maar hij is hilarisch.

 

Love actually
Stiekem heb ik een haat ontwikkeld voor deze film, omdat ik hem al zo vaak heb gezien. Maar als je hem voor de eerste (of tweede) keer kijkt, is die echt heel gezellig! Er spelen heel veel personages de hoofdrol wat het zo leuk maakt, en de kerstsfeer zit er lekker in!

Wat is jullie favoriete kerstfilm?t

Liefs,
Jade

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: