Kerst it is

Het is dan al weer bijna kerst, en wie wil er nou niet op zijn op en top uitzien met kerst. Het hele huis versieren, koekjes bakken met het thema kerst, niks is te veel! Ik heb wat leuke dingentjes opgezocht die je echt moet doen of maken in de kersttijd, zodat je niks van deze leuke twee dagen mist!

Tumblr_mby9goh6fq1riacz8o1_500_large

1. De chocolademelk! Dit is natuurlijk een standaard. Gooi wat koude chocolademelk in de pan en warm het op. Garneren met marschmallows voor een extralekker effect! Heb je geen chocolademelk? Dan kun je het ook maken met chocoladepasta, melk en een magnetron.

Tumblr_me44bnsahc1rpa3uxo1_500_large

2. Je nagels verzorgen! Hierboven zie je een superleuk voorbeeldje van kerstnagels! Het is dan wel moeilijkheidsgraad 30000 maar ik ben er van overtuigd dat het je gaat lukken!

Www-meetthedubiens-com_large

3. Koekjes bakken! Om je koekjes echt in de kerstsfeer te laten komen, kun je ze gezellig garneren zoals bijvoorbeeld hierboven. Bij deze koekjes is gewoon het recept voor zandkoekjes gebruikt!

Tumblr_mf1nr8ijqf1reml8ao1_500_large

4. Door de sneeuw rennen! Ik ben vast niet de enige die helemaal wild wordt wanneer ik ’s ochtends uit mijn raam kijk en ik een dikke laag sneeuw zie liggen. Meteen naar buiten en rennen maar. Wat dit witte spul al niet met je kunt doen!

Tumblr_mf288uowqe1s08lieo1_500_large

5. Bij de openhaard! Lekker uitrusten en je voetjes weer warm laten worden van het buiten rennen in de sneeuw. Heb je geen openhaard? No problemo, want de verwarming dient als prima vervanging!

Tumblr_mf28rlefng1s08lieo1_500_large

6. Kerstboom optuigen! Natuurlijk! Waarschijnlijk staat deze mooie boom bij jullie allemaal al in huis, en waarschijnlijk vind je het stiekem toch nog wel leuk om te helpen versieren!

Tumblr_lvoq3yirkn1qd5zqzo1_500_large

7. Fotoshootje in de sneeuw! Echt heel erg leuk. Pas heb ik dit ook gedaan met een vriendin, en het was leuk om te doen. Wel even doorzetten in de kou, maar als je er op gekleed bent (wat wij dus niet waren) is het makkelijk te doen!

Tumblr_mcv2fpqfwm1ri1hgio1_1280_large

8. En last but not least: kerstshoppen! Jaja, dat moet natuurlijk ook gebeuren, want met deze dagen wil jij natuurlijk stralen als de kerstboom!

Hebben jullie nog leuke tips om te doen met of voor kerst?

Liefs,
Jade

Advertenties

Een gedachte over “Kerst it is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: