Nieuwjaarsduik met een mooie pruik

Elk jaar wordt er bij ons in Harderwijk een nieuwjaarsduik georganiseerd, en Maartje en ik waren natuurlijk gewoon van de partij. Voor de derde keer hebben we nu meegedaan en het was stukken minder koud dan voorafgaande jaren omdat het natuurlijk niet vroor! 

Eerst zouden er ook nog wat vriendinnen mee gaan, maar op het einde haakte ze allemaal af en stonden we er allen voor. De echte diehards:)

Voor de eerste keer was het vanaf het strand, omdat er een nieuw strandje aangelegd word. In de andere jaren moest je van de kade, maar nu kon je dus gewoon keihard het water in rennen.

Het is bij ons in harderwijk mogelijk om verkleed te gaan, wat heel veel mensen deden. Van babyluiers tot clowns, je kon het zo gek nog niet bedenken of de outfits waren aanwezig! Maart en ik daarentegen hadden een saaie outfit aan, waar we volgend jaar verandering in gaan brengen!

Deze foto was voor de duik zelf genomen en we voelden ons erg naakt. We hadden gewoon onze bikini’s aan, unox muts op en schoenen aan. Om al in bikini op te gaan warmen vonden we toch echt wat te koud, en dus leek het net of we in ons blootje waren óf dat we in onze onderbroeken waren.

Heerlijk weer het jaar koud begonnen, het voelde goed! Jammer dat het niet gewoon op 1 januari was, maar 5 januari was ook prima.

Hebben jullie nog aan een nieuwjaarsduik meegedaan?

Liefs,
Jade

Advertenties

Een gedachte over “Nieuwjaarsduik met een mooie pruik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: