Over ons

En zie hier: het brein achter dit blog! Om precies te zijn, de twee breinen achter dit blog. Laat mij aan u introduceren: Jade en Maartje van Crazystupidfashionlove!

Hoi allemaaal!

Ik ben Jade, 16 jaar en ga naar 4 vwo.  Bakken/koken is één van mijn grootste hobby’s, omdat food altijd je vriend is! Verder zit ik op atletiek, vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, en ben altijd wel in voor een geintje.
Winkelen vind ik echt geweldig, en daarom komt mijn banksaldo meestal niet al te hoog uit:) Ik ben een kattenmens en hou van muziek, want een dag zonder een gezellig deuntje, kan niet voor mij!

Wat ik nog meer leuk vind. Pfoe, ik ben erg verslaafd, zoals jullie misschien wel weten, aan series en films kijken, en heerlijk surven op het internet. Foto’s maken vind ik ook erg leuk, en zou het dan ook leuk vinden om later iets creatiefs te doen als beroep!

Al met al, blogberichten schrijven vind ik erg leuk, en ik hoop dat we dit nog lang blijven doen!

Liefs, Jade  (die met de bruin-blonde haren)

Hoi!

Ik ben dus de tweede helft van dit blog. Aangenaamd: Maartje van Will en 15 jaartjes oud. Ik koester een grote liefde voor muziek, toneelspelen, foto’s maken, mode, series en films kijken, internetten en dit blog bijhouden. Dat muziek maken doe ik met mijn grote vriend gitaar, en acteren bij de jeugdtheaterschool.

Ik zit in 4 VWO, en heb werkelijk nog geen enkel idee wat voor opleiding ik hierna ga doen. Wel weet ik dat ik sowieso een wereldreis ga maken (het liefst in een volkswagenbusje en m’n gitaar op m’n rug).

Nou, in iedergeval veel plezier met het lezen van ons blog!

Liefs, Maartje (Jup, ik ben dus die met de rode haren)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: